Klubbstuga klippt

Brukskurs: Uppletande Lena Kerje 17 april 2019

Pris:
0 kr
Inkl. 25%
Art.nr:
Anmälan till annette.stahl@wallmans.com
Antal:
Kommentar till butiken:
Antal platser
Den 17 april erbjuder vi en heldagskurs i uppletande med Lena Kerje!
Tid: kl 9-16
”Uppletande av föremål” är ett moment i bruksets Högre och Elit-klasser. I det momentet vill man ha en hund som jobbar snabbt, självständigt och målmedvetet. På den här kursen får du hjälp med det!
 
Lena Kerje tävlar både Lydnad och Bruks på högsta (SM) nivå. Lena skriver på sin hemsida (kerje.se):
 
”I min träning brinner jag för positiv träning då jag anser att hund som aldrig behöver fundera på eventuell bestraffning vågar satsa fullt ut och därav i längden blir en bättre tävlingshund, samt att det är ett så mycket roligare sätt att träna. Jag tycker hundträning och framförallt inlärningen är enormt spännande. Att utvecklas tillsammans med sin hund är bland det roligaste som finns. Alla hundar och förare är olika och det är viktigt att se till varje individ och lägga träningen därefter. Det finns så många olika sätt att träna sin hund på och nya vägar till målet upptäcks hela tiden. Det gör att hundträning aldrig blir tråkigt. Träna rätt och du har en hund som ställer upp och gör sitt bästa i alla lägen – för att det är så himla kul!
 
För att delta i denna kurs ska:
Föraren måste ha kunskap om hur momentet ”uppletande av föremål” ser ut, och tävlingserfarenhet eller tävlingsambitioner inom brukset.
Hunden som deltar måste kunna plocka upp ett föremål som ligger på marken och komma tillbaka till föraren med det, dvs ha påbörjat träningen av uppletandemomentet.
 
För att vara med som åhörare finns inga förkunskapskrav. Som åhörare deltar du endast som ”observatör”. Dock kommer vi att avsätta 10 min på förmiddagen och 10 minuter på eftermiddagen för frågor från åhörarna.
 
Max 6 deltagare med hund och 6 åhörare.
 
Kostnad deltagare med hund 1400 kr
Kostnade åhörare 300 kr
 
Anmälan sker (endast) med mail till:
 
annette.stahl@wallmans.com

 
Viktigt att du skriver om du vill gå med hund eller ha åhörarplats.
Namn på dig, mejladress och mobilnummer. Medlemsnummer?
Hundens namn, ras ålder, och vad du har tränat innan med uppletande, tävlat
Obs går alltså inte att anmäla på kurssidan