Ny_logga

Klubbmästerskap 26 augusti 2020

Välkomna till KM i Agility på Nacka BK den 26 augusti.

Öppen för medlemmar i Nacka BK med hundar äldre än 18 månader
Det blir två banor som båda kommer att vara hoppklass, svårighet någonstans mellan klass 1 och 2.
Vi kommer att kora en klubbmästare i respektive storleksklass.

Anmälan skickas till: Agility@nackabk.nu senast den 22 augusti

Ange följande uppgifter:
Förarens namn
Hundens namn
Storleksklass (XS, S, M, L eller XL)
E-postadress
Tävlar för Nacka BK eller inte

Ingen anmälningsavgift. Vi beräknar att börja cirka 18:00. Mer info kommer i PM.

Man måste tävla för Nacka BK för att kunna tävla om Klubbmästartiteln. D.v.s. medlemmar som tävlar för annan klubb än Nacka BK får vara med men kan då inte tävla om KM titeln.

PM och startlistor kommer att mailas ut senast den 24 augusti. Om alltför många anmäler sig kan vi bli tvungna att begränsa antalet deltagare (pga Covid). I så fall är det först till kvarn som gäller.

Alla tävlande måste räkna med att behöva hjälpa till med att bygga bana samt vara inropare, tidtagare, ögon och skrivare för att kunna genomföra KM.

Välkomna!
Agilitysektorn Nacka BK